15 procent korting voor filmconcert Harry Potter meets Wim Mertens

Op zaterdag 10 juni vindt het derde filmconcert plaats van het Filmfestival Gent in coproductie met Kursaal Oostende en het Vlaams Radio Orkest. Het wordt een betoverende ontmoeting tussen de muziek van John Williams en Patrick Doyle uit de vier Harry Potterfilms én de muziek van Wim Mertens uit films zoals The Belly of an Architect, Der Lebensversicherer en Damiaan. Wim Mertens zal die avond live piano spelen, Dirk Brossé is de dirigent van dienst.

Het Filmfestival Gent en het Kursaal bieden voor dit concert 'last minute tickets' aan met een korting van 15 procent op de normale ticketprijs. Deze korting is geldig voor alle categorieën en wordt niet toegestaan op reeds gekochte tickets. Bel naar Sherpa (070/22.56.00) of kom langs in het bespreekbureau van het Kursaal (Monacoplein Oostende).

Bij vermelding van de code 'Harry Potter' wordt de korting meteen verrekend. Bovendien krijgen de eerste 20 kopers van een ticket in het bespreekbureau van het Kursaal een gratis cd van Harry Potter en de Vuurbeker, u geschonken door De Morgen.
Meer informatie op www.kursaaloostende.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here