Oilsjt: ’t Volkshuis drie dagen en nachten open met carnaval

volkshuis

Aalst (carnaval/mas) Het is al wat jaren geleden, maar dit jaar is het Volkshuis op de Houtmarkt met carnaval opnieuw drie dagen en drie nachten open. Zo goed als non-stop met aangepaste muziek ‘vèr de doagen’. En als den baas zat is legt hij sowieso de Internationale op. Ambiance gegarandeerd.

Zoekt ge ne stoel om wat te rusten, er zijn stoelen voor de 45-plussers. Ook als ge geen partijkaart hebt kunt ge even op adem komen. Op zoek naar een fruitwinkel? In het Volkshuis achter de toog prachtige watermeloenen. Puur natuur. Levendig vers.

En t nichtje van… in de Canterbury is ook open. Allez, t is de moeite om eens naar de Houtmarkt af te zakken. Onderweg kunt ge bij Martine, ook levendig vers, eens halt houden om op adem te komen.

En voor de Voil Janetten is er aan het Volkshuis een speciale parking voorzien voor kinderkoetsen. Den baas Yves betaalt het parkeergeld.

Voor uw dopkaart moet ge wel wachten, den ABVV werkt niet, oit gewoentje, zeggen ze bè de Blaa… ja, uw blauwe kaart zal wel nen dag of twee wachten.

Deze advertentie is gratis en wordt in natura geregeld. Kwizvraag: welke natura???

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here