S.M.A.K. EXTRA TIME OP VALENTIJN NIET TE MISSEN

Gent (redactie/mas) Op Valantijn, donderdag 14 februari,  zet S.M.A.K. zijn deuren open tot 22u. In de tentoonstellingszalen van ‘MAYBE ONE MUST BEGIN WITH SOME PARTICULAR PLACES’, tussen de werken van Joachim Koester, presenteert Subbacultcha! drie muzikale acts. Via onze ‘goudengidsen’ kom je alles te weten over de tentoonstelling ENSEMBLEMATIC en verschillende S.M.A.K.-medewerkers wijden je in hun visie en kennis in tijdens hun ’ten minutes talk’.

DRACULA LEWIS
Achter Dracula Lewis schuilt de mysterieuze Transsylvanische producer ST. Zoals zijn naam doet vermoeden staat Dracula Lewis garant voor horror muziek: de donkere electronica, rauwe samples en huiveringwekkende vocals drijven je in het nauw . Vorig jaar bracht hij zijn eerste EP ‘Permafrost’ uit op Souterrain Transmissions (Zola Jesus, Moon Duo) en ging hij op tour met The Soft Moon.

STARGATE
Stargate is het alter ego van de Milanese producer Lorenzo Senni. Zijn vooruitstrevende album Quantum Jelly – waarop hij trancegeluiden en synthpop perfect met elkaar versmelt – belandde in Fact Magagazine’s Top 50 van 2012 en Boomkat’s top 10, voor kleppers als Actress, Demdike Stare en John Talabot.

PRIMITIVE ART
Primitive Art is een Italiaans duo dat net als hedendaagse cultartiesten James Ferraro en Hype Williams een mengelmoes brouwt van new age, R&B en weird electronica. 

PRAKTISCH
@S.M.A.K.
14.02.2013
18:00 – 22:00
concert + toegang museum: 6 euro / 4,5 euro reductietarief / 1 euro – 26 jarigen / gratis voor Subbacultcha!-leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here