Verandering in Aalst: Schepencollege luncht niet langer tijdens vergadering

broodjes

Aalst (redactie/mas) Het Schepencollege van Aalst luncht niet langer tijdens hun wekelijkse vergadering. De vergaderingen beginnen nu na de middag. In de vorige coalitie liepen de schepencolleges over de middag. In de beginjaren met een uitgebreidere lunch. Maar ook hier waren de partners het niet altijd eens over wat te eten en wie het eten mocht leveren. Op het einde waren er alleen nog broodjes.

Ook die sneuvelen nu. Een besparing in de stadsbegroting, weliswaar minimaal. In welk bedrijf verantwoordelijk voor 82.000 klanten en met een grote personeelsbezitting wordt er nu eens niet geluncht tijdens de bestuursvergaderingen? Al weet elke CEO dat eten en vergaderen met papieren samen, niet altijd even handig is. En in Aalst zitten ze nog steeds in het papieren tijdperk, waar andere centrumsteden reeds met de computer/laptop vergaderen.

Als burgemeester D’Haese er met de maanden bourgondischer gaat uitzien, zal het niet aan de lunch tijdens het Schepencollege liggen… en de tijd van de droge worsten van Bart Van Lysebet behoren ook tot het verleden. Aalst verandert…

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here