Bart Kaëll is klaar voor de zomer van 2006

De zomer van 2006 zou wel eens de zomer kunnen worden van Bart Kaëll. De 45 jarige succesvolle Vlaamse zanger is klaar om opnieuw de pole-positie in de hitlijsten in te nemen. Bart Gijselinck begon z'n muzikale carrière in 1982 na een doorgedreven opleiding aan de beroemde Studio Herman Teirlinck. Hij werd ontdekt in de Baccara-beker (de voorselecties voor het songfestival zeg maar) maar vier jaar later in 1984 was er de grote doorbraak met La Mamadora. Het rijkgevulde muzikale ouvre van Bart Kaell is indrukwekkend. De Marie-Louise, Duizend Terrassen in Rome, Zeil je voor het eerst zijn maar een paar voorbeelden van de hits.

Ondertussen heeft Bart Kaëll een nieuwe ploeg gemaakt. Hij zit onder de vleugels van Patrick Vandewattyne en dat is de manager van o.a. Swoop en Laura Lynn. Voor de zomer 2006 heeft de ploeg alvast nieuw materiaal in elkaar gestoken wat ze zelf omschrijven als bjizonder hitgevoelig.

Patrick Vandewattyne: "Voor mij is het een uitdaging om samen te kunnen werken met iemand als Bart Kaëll. Als je kijkt naar zijn hitpalmares en ziet hoeveel mensen er naar zijn optredens komen, dan ben ik ervan overtuigd dat hij klaar is voor een nieuw muzikaal avontuur. We zijn in de studio bezig met de opnames van meerdere nieuwe liedjes. De resultaten zullen verbazend zijn want we gaan met Bart Kaëll opnieuw aanknopen bij de gesmaakte meezingbare hits van vroeger. Over een paar weken zal alles duidelijk worden."

Een platenfirma heeft Bart Kaëll nog niet maar manager Patrick maakt zich sterk dat hij z'n nieuwe poulin snel onderdak kan bieden. Meer informatie: ( www.bartkaell.be )

Bart Kaëll – (August 2, 1960)

Belgische zanger en TV-presentator, geboren in Oudenaarde als Bart Gijselinck.

Hits: Symfonie (1983), Op mijn eiland, Ze zeggen, Een vogel ver van huis (1986), La mamadora, L'amore datomi, Amor amor, Two in love, Geloof in jezelf, Carroussel, Eenzaam zonder jou, Beetje bij beetje (2002)

Albums: Bart Kaëll (1989), Amor, amor (1990), Gewoon omdat ik van je hou (1991), In kleur (1992), Dicht bij jou (1993), Het beste van Bart Kaëll (1994), Nooit meer alleen (1995), Dag en nacht (1997), Noord en zuid (1998), 15 jaar Bart Kaëll (1999), Costa Romantica (2001, with Vanessa)

TV: Mini-playback-show (VTM), Soundmixshow (VTM)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here