Open VLD lonkt weer naar de PVV

PVV

Brussel (redactie) “Open Vld is de partij van vrijheid en vooruitgang. Wij tonen de weg. Wij zetten het land in beweging.” Zo begon voorzitter Gwendolyn Rutten haar nieuwjaarsspeech. Ze hield een pleidooi voor méér vrijheid, méér optimisme en méér geloof in vooruitgang. De woorden die in de vorige partijbenaming van de liberalen stond. PVV: Partij voor Vrijheid en Vooruitgang.

“2013 is het jaar waarin we opnieuw de ideeënpartij van Vlaanderen worden” zei Gwendolyn Rutten in haar speech op de jaarlijkse Open Vld nieuwjaarsreceptie. “Een partij zonder ideeën is als een relatie zonder liefde. Ze is er wel, maar je wordt er niet warm van.”

“2013 wordt het jaar waarin Open Vld opnieuw de ideeënpartij van Vlaanderen wordt” vervolgde de voorzitter. Ze voegde meteen de daad bij het woord met drie voorstellen: Het kindergeld hervormen. Knelpuntvacatures invullen. Successierechten eerlijker maken. “Dat zijn drie voorstellen om het jaar mee te beginnen. Drie voorstellen die gaan om u: Uw kinderen. Uw werk. Uw geld. Want 2013 draait om u” besloot Rutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here