Muziekgala voor Aalsterse senioren op 26 februari

images (20)

Aalst (redactie/mas) Op dinsdag 26 februari 2013 om 14 uur presenteert N’Joy alweer het ultieme muziekgala voor jongeren van 50-plus. De dienst Senioren van de stad wil je de mogelijkheid bieden om aan dit evenement deel te nemen. Dit muziekgala vindt plaats in de Oktoberhallen in Wieze.

Vanaf 14 uur zijn er optredens van Paul Severs, David Van Dijk, Liliane St.Pierre, Jo Valley, Nicole & Hugo, De Romeo’s en The Roland Lee White Dancers. Dit alles is onder leiding van Filip Adriaensens en de Forever Band. De presentatie zal verzorgd worden door Jacky Lafon.

De organisator biedt de mogelijkheid om voor dit evenement in te schrijven tegen het gunsttarief van 36,- EUR per persoon. Vervoer en een vieruurtje zijn inbegrepen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er in verschillende gemeenten opstapplaatsen voorzien. De terugkeer is voorzien omstreeks 17.30 uur.

Schrijf je in voor het muziekgala vóór 12 februari 2013 bij het instaploket voor senioren.

OPGELET het loket is verhuisd naar de Zwarte Zustersstraat en is bereikbaar via de openstaande poort, tot op het einde van de doorgang, naast de slagboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here