Ook in 2013 goedkoop lenen om je woning energiezuiniger te maken!

Aalst (redactie/mas) Wie nu aan de slag gaat, heeft recht op allerhande premies en subsidies. Bovendien kan u via een FRGE-lening onmiddellijke financiële steun krijgen voor de energiebesparende investering. Deze lening kan u dankzij uw gemeente afsluiten bij Veneco2 en dit aan 2%, een interestvoet die nog een stuk lager ligt dan de voormaligegroene lening.

Voor personen die behoren tot de doelgroep is deze lening renteloos. Hiernaast blijven er premies behouden via uw netbeheerder. Tenslotte is er voor het plaatsen van dakisolatie nog een fiscaal voordeel onder de vorm van een belastingvermindering van 30% op uw factuur. In samenwerking met Veneco² kunnen alle inwoners een FRGE-lening afsluiten voor energiebesparende maatregelen in de eigen woning uitgevoerd door een geregistreerd aannemer. Sinds de opstart in 2011 sloten reeds heel wat particulieren een dergelijke lening af.

Contact:
FRGE-lening: Voor meer info, voorwaarden of het indienen van een aanvraag kan u terecht bij Veneco 2; Port Arthurlaan 11, 9000 Gent, T 09/218.99.12, blomme@veneco.be, contactpersoon: Valerie Blomme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here