Hellen Paparizou komt kate Ryans succes toe wensen

Vorig jaar won de Griekse zangeres Helena Paparizou het 50ste songfestival in Oekraïne. Het populaire liedjescircus heeft dan ook z'n tenten opgeslagen in de Griekse hoofdstad Athene. Nu donderdagavond mag onze Belgische finaliste Kate Ryan haar plaats in de grote finale van zaterdagavond proberen te bemachtigen.

Morgen – dinsdag – organiseert België z'n traditionele 'Eurosongparty'. Elk land organiseert één avond voor de binnen- en buitenlandse pers waarbij de finaliste plechtig wordt voorgesteld. Morgenavond heeft in het Griekse Athene het Belgische feestje plaats van Kate Ryan. Op de Belgische ambassade in Athene zal Kate Ryan vanaf 21 hr heel wat gasten verwelkomen want de belangstelling is enorm.

Een opvallende en belangrijke gaste morgenavond is Eurosong 2005 winnares Helena Paparizou. De Belgische platenfirma ARS Entertainment is erin geslaagd om Helena Paparizou op het feestje van Kate Ryan te krijgen. Kurt Frederickx – promotieverantwoordelijke – geeft tekst en uitleg: "Twee jaar gelden waren we met Xandee te gast op het songfestival in Turkije. Toen al was duidelijk dat de aanwezigheid van de recente songfestival winnaar op je feestje heel belangrijk kan zijn voor de 'stemmingmakerij'. Toevallig zijn we erin geslaagd om Helena Paparizou haar nieuwe single 'Mambo' uit te brengen op het ARS label. We hebben aan de Griekse platenfirma gevraagd of Helena Paparizou in haar super-drukke agenda toch niet kan langslopen op het feestje van Kate Ryan. Helena zal morgenavond aanwezig zijn in Athene, ze zal er een geluksbrengen aan Kate Ryan geven en ook haar nieuwe single 'Mambo' in ontvangst nemen. Ze krijgt dus het eerste Belgische exemplaar van haar nieuwe cd-single 'Mambo' aldus Kurt Frederickx.

Hijzelf zal morgenavond ook in Griekenland van de partij zijn om Helena Paparizou en Kate Ryan te begroeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here