Animo Aalst organiseert Rode-soep actie voor De Loods

download (24)

Aalst (redactie/mas) Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Animo Aalst op 26 januari een goede doel-actie ten voordele van een organisatie die ze een warm hart toedragen. Deze actie zal plaatsvinden op de Grote Markt, waar ze een kraampje zullen bemannen tijdens de zaterdagmarkt.

Er zal tomatensoep worden verkocht tegen een vrije bijdrage. De opbrengst van deze verkoop schenken ze vervolgens aan SWP De Loods.

Dit jaar hebben ze gekozen om onze actie in het teken te zetten van de sociale economie. Als socialistische jongerenorganisatie kunnen ze de uitbouw daarvan alleen maar aanmoedigen. Ze onderschrijven dan ook de missie van SWP De Loods, namelijk de tewerkstelling van kansengroepen
combineren met een degelijke bedrijfswerking.

Dit creëert voordelen voor zowel de klanten als de werknemers. SWP doet dit aan de hand van een goed uitgebouwd diversiteitsbeleid. Daarnaast is
ecologie ook een raakpunt, zo biedt de boerderij De Loods biologisch geteelde groenten aan.

Tenslotte koos Animo Aalst nog voor deze organisatie omdat de boerderij dit jaar dient te verhuizen. Wij willen de aandacht nogmaals hierop vestigen omdat zo’n mooi, sociaal initiatief niet mag verloren gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here