B&B Expo op Vakantiesalon Vlaanderen 2013

bbexpo-hotel

Aalst (redactie/stas) Nog nooit bood het Antwerpse Vakantiesalon zo veel verschillende vakantieformules aan: van een korte vakantie in de Kempen tot een exclusief verblijf in de Stille Zuidzee, van een avonturenvakantie tot volunteering, van een verblijf op een camping tot een resort in Turkije. En dit jaar bieden we ook een hele zone aan met bed & breakfasts in de B&B Expo-zone.

Overnachten in een historisch kasteel, een statig herenhuis of een authentieke hoeve in het groen, in de bergen, aan zee of in de stad? Het kan allemaal! B&B Expo stelt een ruim internationaal aanbod van bed & breakfast-locaties voor. Daarnaast komen ook charmehotels aan bod en stellen toerismebureaus en gespecialiseerde organisaties hun aanbod voor.

Het Vakantiesalon Vlaanderen is blij de overname van de beurs B&B Expo aan te kondigen. B&B Expo verloopt sinds 7 jaar succesvol in Tour&Taxis. Vermits de twee beurzen kwalitatief en complementair zijn, zal B&B Expo zeker bijdragen om de positie van het Vakantiesalon op de Vlaamse markt te versterken!

Een verblijf in een bed & breakfast is een persoonlijke en originele reisformule die steeds meer mensen aanspreekt in hun zoektocht naar originele en authentieke overnachtingsmogelijkheden. B&B Expo stelt een ruim internationaal aanbod van Bed & Breakfast-locaties voor. Daarnaast komen ook charmehotels aan bod en stellen toerismebureaus en gespecialiseerde organisaties hun aanbod voor.

De stands worden gegroepeerd per land en per thema. Naast het klassieke aanbod wordt er ook extra aandacht besteed aan themavakanties zoals actieve vakanties (fietsen, motorvakanties, wandelvakanties, wintersport, paardrijden, golf, wellness, ecotoerisme, gaytoerisme,…) en krijgt het thema “gezond slapen en een gezond ontbijt” speciale aandacht.

Eén van de grote voordelen van het Vakantiesalon Vlaanderen is dat de bezoekers meteenpersoonlijk contact hebben met de eigenaars en de uitbaters van de hotels of hotelketens. Hierdoor wordt er een “familiale” sfeer gecreëerd.

Ook wie zelf plannen koestert om een eigen bed & breakfast op te starten, zal op B&B Expo de nodige informatie vinden.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here