Groepsaankoop energie voor ondernemers in Aalst

bea_klein

Aalst (redactie/mas) De stad Aalst en het stedelijk energiebedrijf vzw BEA organiseren een groepsaankoop elektriciteit en aardgas voor Aalsterse bedrijven. De groepsaankoop moet leiden tot een forse besparing op energiekosten (gemiddeld 10 à 15 % is een realistische prognose).

De praktische organisatie en begeleiding gebeurt door het Aalsterse studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Wilt u meestappen in de groepsaankoop? Het kan, maar hou dan rekening met volgende voorwaarden:

  • u heeft op één van uw aansluitingen een elektriciteitsverbruik van minstens 50.000 kWh/jaar of 100.000 kWh/jaar aardgasverbruik
  • uw huidige leveringscontract eindigt tussen 1 juli 2013 en 1 juli 2014

De groepsaankoop richt zich in de eerste plaats tot Aalsterse bedrijven, maar uiteraard kunnen ook filialen buiten Aalst mee worden opgenomen.

De eerste infosessie voor de bedrijvenzone ‘Noord’ vindt plaats op woensdag 30 januari 2013 om 18 uur bij Syntra, Wijngaardveld 9 in Aalst. Voor meer info en inschrijven kan u vanaf 18 januari de  webstek consulteren. Om u in te schrijven is het handig uw laatste elektriciteits- en aardgasfactuur bij de hand te houden. Voor vragen neemt u contact op met Zero Emission Solutions op  053 41 66 66.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here