Rent-a-Priest blijft meer aanvragen krijgen

rap

Aalst (redactie) De RKK Emmaüsgemeenschap, beter gekend in Vlaanderen onder de naam Rent-a-Priest, blijft groeien. Meer en meer mensen doen een beroep op de vereniging om hun kind op een waardigen, warme en menselijke wijze te laten dopen. Of om op een eigentijdse wijze in het huwelijk te treden. 

In 2012 weren 740 kinderen gedoopt, 251 koppels in het huwelijk verbonden, 20 communies verzorgd en 2 jubilea verzorgd. Inmiddels is het ook kerkjuridisch bevestigd door Prof. Rik Torfs. Wie zijn kind door een pastor van Rent-a-Priest laat dopen, heeft zijn/haar kind op een voor de RKK geldig laten dopen.

Naar de toekomst zal de RKK Emmaüsgemeenschap zich ook meer gaan toeleggen op uitvaarten, gezien de vele vragen die er zijn.

Rent-a-Priest is actief binnen de Vlaamse Gemeenschap, inclusief de hoofdstad Brussel. Maar wordt ook gevraagd vanuit Wallonië en nu en dan vanuit Nederland. Ze verzorgen ook vieringen in meerdere talen. Niet alleen het Nederlands in Vlaanderen, maar in Brussel kan het tweetalig, in het Engels of in het Spaans.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here