Loop mee met de Dirk Martens Corrida op 13 januari

dirkmartenscorrida

Aalst (redactie/mas) Staat ‘meer sporten’ ook op jouw lijstje van goede voornemens voor 2013? Dan kan je dat voornemen al meteen in de praktijk omzetten! Trek je loopschoenen aan en doe mee met de 16e editie van de Dirk Martens Corrida op zondag 13 januari 2013.

De Koninklijke Atletiekclub Eendracht Aalst organiseert deze stratenloop in samenwerking met de stad. Vorig jaar waren er meer dan 700 deelnemers. Er staanverschillende wedstrijden op het programma. Start en aankomst is telkens de Grote Markt.

Er zijn mooie prijzen te winnen. De eerste 5 mannen en 5 vrouwen die de 12 km lopen krijgen een geldprijs. De 3 scholen – zowel lager als middelbaar onderwijs – met de meeste deelnemers winnen waardebonnen voor sportmaterieel. Alle deelnemers in alle wedstijden krijgen een naturaprijs.

Programma
13.30 uur: Snoepjesrun voor kleuters
14 uur: Start jeugdwedstrijden
15 uur: Familieloop 3 km (1 ronde)
15.30 uur: Familieloop 6 km (2 ronden)
16.15 uur: Corrida 12 km (4 ronden)

Praktisch
Het administratieve centrum van de Corrida is het Sint-Jozefscollege in de Pontstraat. Hier schrijf je je in (vanaf 12.30 uur), trek je je loopoutfit aan en vinden de prijsuitreikingen plaats (telkens 1 uur na aankomst). Kinderen betalen 2,- EUR volwassenen 6,- EUR. Meer info vind je op de website www.eendrachtaalst.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here