N-VA OCMW-voorzitter Aalst wil de mensen gerust stellen.

SS

Aalst (redactie/mas) Er is de laatste maanden en weken al veel geschreven en gesproken over het al dan niet sociaal beleid die de N-VA in Aalst zou gaan voeren. Het uitblijven van het sociaal luik van het beleidsakkoord voedde alleen de vrees bij de vooral in linkse hoek te vinden critici. Sarah Smeyers (N-VA) probeert nu te sussen en de Aalstenaars gerust te stellen. De OCMW voorzitter beklemtoont ook dat er in Aalst altijd zal hulp geboden worden aan wie hulp nodig heeft.  

“Ik zou zelf ook bang zijn als ik alles zou geloven wat er gezegd wordt. Maar ik kan iedereen geruststellen, we zijn niet kil, asociaal, harteloos of discriminerend. Het verschil tussen links en rechts is niet meer of minder sociaal maar wel op welke manier je sociaal bent.”

“Het klopt dat wij andere accenten gaan leggen, maar zeker niet minder sociaal. We willen  de sociale grondrechten garanderen maar aanvullen met een verhaal van persoonlijk potentieel, en eigen verantwoordelijkheid om problemen te lijf te gaane”, aldus Smeyers.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here