Albert Heijn (AH) komt naar Aalst

images (39)

Aalst (M.Stas) De Nederlandse voedingsgigant die sinds vorig jaar op de Vlaamse markt zit, komt nu ook naar Aalst. Dit vernam Belg.be in kringen van het nationaal distributiecomité. Op het stadhuis van Aalst kon niemand het bericht bevestigen, maar de goedgekeurde socio-economische vergunning passeerde reeds bij het nationaal distributiecomité, volgens onze nationale bron.

De fans van AH en de vele Nederlanders in de regio Aalst moeten niet langer meer naar Nederland om hun geliefde producten aan te kopen. AH bereidt in Aalst een winkel voor in de Pontstraat waar vroeger Intersport was, boven de Burchtparking.

Bij Albert Heijn draait alles om de klant. “Vindt u iets niet, dan lopen wij meteen mee.” is niet alleen een slogan, maar ondervond Belg.be proefondervindelijk in Amsterdam en in Terneuzen.  “Aan de kassa laten ze u nooit lang wachten. En van hun versproducten valt er altijd iets te proeven.” Niet alleen reclame, maar realiteit.

U vindt bij AH… alles! A-merken, Eigen Merken én Belgische kwaliteitsproducten. Dus niet alleen Hollandse pilsjes, godbetert, maar ook Belgische bieren in de rekken. De Jupiler is in Nederland vaak goedkoper dan in België. Pindakaas én Speculoospasta, broederlijk naast elkaar. Ze spelen in op de regio. Zo waren er vandaag in Antwerpen voor Verloren Maandag worstenbroodjes.

Met een volwaardige supermarkt in het centrum van Aalst vullen de Nederlanders een leemte op die voor de centrumbewoners al langer bestaat. Zeker sinds de Match aan het Burgemeestersplein veel van zijn pluimen verloor. Ook voor de Pontstraat betekent dit een nieuwe impuls.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here