Oilsjt: Losse Groepen komen samen om carnaval voor te bereiden

lachende aoin

Aalst (carnaval/mas) Het peper en zout van de Aalsterse carnavalstoet komt op 26 januari in vergadering bij elkaar: De Losse Groepen.

Er worden niet alleen afspraken gemaakt over de carnavalstoet. Ook de stand van zaken van ’t nieuws stadsbestuur i.v.m. de losse groepen komst aan bod. Het lidmaatschap dient vernieuwt te worden. En er zijn de inshrijvingen voor de stoet. En om het wat amusant te maken, komt er ook een ‘powerpoint’ van de losse groepen van afgelopen jaar.

Uitzonderlijk, hopelijk zonder GAS-boete, verschijnt dit stukje ook in een andere wereldtaal dan het Nederlands, zijnde het Oilsjters.

De joorlekse algemiene vergerink van De Losse Gropen goot deir in de Graa Stien (Koont) op de Mert, zoterdag de 26sten zjannewore 2013,  t’ halveracht (‘s auves) Ne powerpoint oever de Losse go getoeind werren

Op den agenda:

-De stand van zaukes met ’t stadsbestier (’t nief!)

-Vernieven van heir lidmootschap

-Inschroivink ver de stoet

-Wa vraugen eir van zu rap meigelèk  goeie fotaukes van eiren groep op de site te zetten, zudonig dammen der een compilausje kennen me mauken ver on de mensjhèd te toeinen dat De Losse Groepen een mierweerde zen ver de stoet!

-Wa willen der nog ne kir op woizen, da groepen die via ons reglementeir in de stoet willen opstappen, heer ni moeten inschroiven ba ’t stad: ’t es tien of ’t ander!

Waarvan akte. Men zegge het voort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here