Noig Verontruste Aalstenaars houden nieuw stadsbestuur in het oog

tegenbetoging

Aalst (redactie/mas) De installatie van de nieuwe Aalsterse gemeenteraad was voor de jongens en meisjes van de Noig Verontruste Aalstenaars de gelegenheid om ruchtbaarheid te geven aan het feit dat ze zeer verontrust zijn en blijven.

Kersverse schepen Karim Van Overmeire (N-VA) blijft de kop van jut. Ze vrezen dat met hem Aalst het laboratorium  wordt voor het uittesten van extreem vlaams-nationale recepten.

Maar ook de lieve Mia De Brouwer maakt hen ongerust. Ze wordt de schepen van burgerlijke stand, toerisme en senioren.

De 43 raadsleden weten zich dus in het oog gehouden. En de Noig verontruste Aalstenaars weten zich ook in het oog gehouden. De politie was alom aanwezig in burger in en buiten het belfort waar de raadszaal zich bevindt.

Buiten een stil protest aan de ingang bleef het rustig. De eedaflegging in de raadzaal en belfort werd op geen enkel moment verstoord.

1 REACTIE

  1. Naar aanleiding van het politieke gekrakeel in Denderleeuw en de intrede in het stadhuis van Antwerp van een horde Maoisten en Stalinisten die voor stemmekes collaboreerden met het extreem rechtse sharia4belgium pleit ik ter bescherming van onze democratie voor een cordon sanitair !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here