Aalst: uittredend burgemeester Uytterprot(CD&V) tijdelijk dakloos?

Aalst (redactie/mas) Ilse Uyttersprot moet niet alleen haar burgemeesterskabinet overlaten aan Christophe D’Haese(N-VA), als enige van het nieuwe schepencollege heeft ze nog geen vast onderkomen om op 2 januari aan de slag te gaan. Gelukkig is ze allesbehalve met de gang van zaken.

De nieuwe kabinetten zijn verdeeld, op één na. Voor de eerste schepen. Er zou een nieuw kabinet voorzien worden op de binnenkoer van het oude Landhuis op de Grote Markt, maar dat is nog niet klaar. En aangezien de Aalsterse bokken geen actief lokaal meer hebben op Grote Markt, is dat ook geen oplossing.

Tijdelijk het kabinet delen met Ann Van de Steen? Van een mirakel gesproken… Bij de grootmoeder van haar kinderen Mia De Brouwer tijdelijk intrekken in het Landhuis? Thuis werken in Moorsel en met politie-escorte al de verplaatsingen maken naar het stadhuis? Als schepen van cultuur bij Yvan Verhavert hokken in haar toekomstige cultureel centrum De Werf? Tijdelijk een bureautje huren bij de buren van de Graaf van Egmond. JJ is de kwaaiste nog niet… Of komt er tijdelijk een container op de binnen- of achterkoer van het stadhuis? Haar collega Stockman heeft nog wel wat plek in Kasteel Terlinden of bij tsjeefgenoot Iwein, om de laatste post-cultuur discussies te voeren?

Wait and see….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here