Aartsbisdom zoekt master voor 1.987,81 € bruto/maand

Aalst (redactie) Het aartsbisdom hoopt een master te vinden die voor 1.987 euro bruto per maand aan de slag wil in het aartsbisschoppelijk archief.  Dat is hetzelfde loon die een administratieve medewerker zonder universitair diploma in de privé ontvangt.

Voor het geciteerde loon mag u mee het digitaal documentbeheer van de centrale diensten van het aartsbisdom ondersteunen, meewerken aan het beheer en de ontsluiting van het historisch archief van het aartsbisdom via inventarisatie en dienstverlening aan onderzoekers.  Je doet ook aan data-invoer in de ODIS-databank. Daarnaast sta je mee in voor de publiekswerking in het archief (leeszaal, rondleidingen, Erfgoeddag).

Uiteraard ben je vertrouwd met de Vlaamse kerkgemeenschap en met kerkelijke structuren en je kan blijk geven van een persoonlijke kerkbetrokkenheid. Alsof dit nog niet genoeg is heb je ook nog ervaring met de meest gangbare software en internettoepassingen.  Kennis van het Latijn en een diploma archivistiek strekken tot aanbeveling.

Ja, voor 1300 euro netto per maand mag je al iets weten, kennen en kunnen… Of er gratis voor u wordt gebeden, staat niet in de vacature.

info: http://www.kerknet.be  vacatures

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here