Tegen de Sterren Op gaat op Kerst bij de Bryans

Ook in L.A. wordt Kerst gevierd. Jammer genoeg is den John (Walter Baele) vergeten om een kerstcadeau te kopen voor zijn donutty Astrid (de echte). Samen met de Lau (Guga Baul) probeert hij snel nog een amazing present in mekaar te steken.

De echte Lau, duikt in het ziekenhuis op bij Dr. House (Guga Baul) met een vreemde klacht. Zus Astrid (de echte) vindt dat haar broer overdrijft.

 

 

 

 

OOK NIEUW  ‘ALLO ‘ALLO!

De volledige negenkoppige cast van Tegen de Sterren Op schittert in de Britse komedieserie ‘Allo ‘Allo!. Wanneer René (Ivan Pecnik) draadloos internet installeert in zijn café, beseft hij nog niet welke problemen hij zich op de hals haalt.
-Ook met Edith (Barbara Sarafian), Michelle (Clara Cleymans), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Yvette (Nathalie Meskens), Herr Flick (Chris Van Espen) en LeClerc (Jonas Van Geel).-

 

 

 

DANNI LOWINSKI

Danni Lowinski (Tine Embrechts) krijgt van een plaatselijke jongere (Nathalie Meskens) het verwijt dat ze niet geloofwaardig is als advocate én als Genkse.

 

 

 

 

KATHLEEN COOLS EN JOKE SCHAUVLIEGE

Minister van cultuur Joke Schauvliege (Jonas Van Geel) lag onder vuur omwille van haar strenge geluidsnormen. Kathleen Cools (Clara Cleymans) interviewt haar vanuit de Terzake-studio tijdens een werkbezoek aan het alles behalve geluidsarme festival Pukkelpop.

VERONIQUE DE KOCK

VIJF-omroepster Véronique De Kock (Chris Van Espen) kondigt een nieuwe aflevering van Astrid in Wonderland aan.

 

FREE SOUFFRIAU

Free Souffriau (Clara Cleymans) zingt Ann Christy.

 

 

 

 

 

 

 

 

MUZIKALE ACT

Gangnam Style, het meest bekeken internetfilmpje van 2012, wordt door Selah Sue (Clara Cleymans) en Regi (Jonas Van Geel) in een nieuw jasje gestoken.

 

 

 

 

Dit en nog veel meer in de derde aflevering van Tegen de Sterren Op, op donderdag 27 december 2012 om 20.30

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here