Kerstactie Radio Katanga draait op volle toeren tot 5 januari

Update Kerstactie 2012 + Activiteiten. De Kerstactie van Radio Katanga draait op volle toeren. Nog tot 5 januari is iedereen welkom in de radiostudio met radiocafé in de Pieter Van Aelst galerij. Een verzoekplaatje kost 1 euro, en alle euro’s gaan naar Mensen Helpen Mensen.

De zender zoekt ook nog steeds verenigingen uit het Aalsterse die een halve dag willen helpen plaatjes verkopen voor het goede doel aan de voorbijgangers. In ruil daarvoor staat de vereniging de hele tijd in de kijker: interviews over hun werking en activiteiten vullen de ruimte tussen de verzoekplaatjes op de radio.

Komend weekend gaan er nog twee speciale activiteiten door. Op vrijdagavond 28 december organiseert Radio Katanga een Christmas Movie Night. Het radiocafé wordt dan omgetoverd tot bioscoopzaal. De toegang kost dan vijf euro, die eveneens integraal naar Mensen Helpen Mensen gaat. Popcorn wordt voorzien, en iedereen is vrij om eigen dekentjes en kussens mee te brengen.

Op zaterdag 29 december geeft de zender een feestje: vanaf 20u draait huis-DJ Stijn Van der Heyden live op antenne en in het radiocafé zijn Dance Night Remixed: een kerstfuifje ter ere van onze 1.000 ste Facebook-liker. Toegang is dan gratis, iedereen welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here