Waterlek in nieuwbouw CC Asse

De nieuwe cultuurzaal Oud Gasthuis kreeg in de nacht van zondag 16 op maandag 17 december af te rekenen met een waterlek. Eén van de druk-koppelingen op het niveau van de derde verdieping begaf het waardoor het water met groot debiet naar beneden stroomde. De herstellingswerken zijn ondertussen al volop aan de gang. Het officiële openingsweekend noch de programmatie van het voorjaar zouden in het gedrang komen.

Op maandagochtend 17 december stelde de werfleiding van de in aanbouw zijnde cultuur-zaal Oud Gasthuis het waterlek vast.

Eén van de drukkoppelingen op de derde verdieping begaf het zondagnacht. Het water stroomde met groot debiet naar beneden.

In de zone waar het water naar beneden kwam, zijn de parketvloer van het podium, de deuren en de plafonds beschadigd. De lampen kampen met waterinsijpeling. En ook vier elektriciteitskasten lijden waterschade.

De bouwfirma startte meteen met de herstellingen zodat de opening op 12 en 13 januari toch kan plaatsvinden. De voorstellingen zouden niet in het gedrang komen.

Deze week zou het team van CC Asse verhuizen van de site Den Horinck in Zellik naar het Oud Gasthuis aan de Huinegem. Deze verhuis is uitgesteld naar een latere datum. Voorlopig blijven de openingsuren in de secretariaten in Zellik en Asse gelden.

Hou www.ccasse.be in de gaten voor verdere informatie over het openingsweekend en de programmatie van het voorjaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here