sp.a-er Jo Naessens geeft de fakkel door

Vele inwoners van Lovendegem kennen Jo Naessens. Jo zetelt reeds lang als enige sp.a-mandataris in de gemeenteraad van Lovendegem, hij was jarenlang voorzitter van sp.a-Lovedegem en samen met zijn vrouw Riet trok hij aan de kar van de lokale Curieus-afdeling.

Met de geslaagde uitbouw en verruiming van de sp.a-afdeling en gesterkt door het goede verkiezingsresultaat van het kartel sp.a-Groen op 14 oktober 2012 (samen van één naar drie zetels) heeft Jo beslist om zijn mandaat in de gemeenteraad niet verder op te nemen. Jo geeft bewust de fakkel door aan de nieuwe groep.

We willen vanuit het sp.a-bestuur Jo én zijn kiezers bedanken voor hun steun en bijdrage aan de uitbouw van sp.a-Lovendegem. En Jo mag op zijn beide oren slapen: sp.a-Lovendegem, zal samen met haar groene kartelpartner, een heel sterke en kritische oppositie voeren. Nooit of te nimmer zullen we meegaan in een rechts-nationalistisch verhaal, nooit of te nimmer zullen voorstellen in dit kader onze steun krijgen. sp.a-Lovendegem kiest, samen met haar groene kartelpartner, voor een progressief beleid waarin waarden als solidariteit, gelijkheid en verbondenheid centraal staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here