Radiozender zoekt verenigingen voor Kerstactie

De Kerstactie van Radio Katanga gaat komende zondag van start, en de radiozender wil deze keer iets nieuws uitproberen. Het concept blijft grotendeels ongewijzigd, namelijk verzoekplaatjes verkopen aan 1 euro per plaat ten voordele van Mensen Helpen Mensen, maar dit jaar zoekt de radiozender Aalsterse verenigingen die een halve dag willen meehelpen om plaatjes te verkopen aan de voorbijgangers van de tijdelijk ingerichte radiostudio in de Pieter Van Aelst passage.

Zo willen zij elke halve dag een andere vereniging te gast hebben die in ruil voor de verkoophulp gedurende de uitzending in de kijker staat. Extra promotie voor de vereniging in kwestie, en extra hulp om de spaarpot nog voller te maken dan vorig jaar. “Win-win dus”, zegt Ralph Iliano van Radio Katanga. “De vereniging mag gratis reclame maken voor zichzelf en voor haar activiteiten op de radio, tussen de verzoekplaatjes door. Zo leert luisterend Aalst minder bekende verenigingen of bedrijven kennen en bekende verenigingen nog beter kennen. En wij hebben wat extra hulp voor de plaatjesverkoop, want we willen erg graag het bedrag van vorig jaar nog hoger krijgen dit jaar”.

De kerstactie van Radio Katanga loopt tussen 16 december 2012 en 5 januari 2013. De spaarpot wordt overhandigd aan Kamiel Sergant die Mensen Helpen Mensen vertegenwoordigt tijdens een slotshow de laatste dag van de actie. De actie is live te volgen op Radio Katanga 105.1 FM of in beeld via de website www.radiokatanga.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here