Opnames Connie en Clyde van start in Vilvoorde

Tijdens de hete tv-herfst gooide nieuwkomer Malin-Sarah Gozin hoge ogen als bedenker en scenarist van Clan, de dramaserie met een flinke dosis mysterie die in een mum van tijd uitgroeide tot een must see-programma. Malin-Sarah Gozin heeft sindsdien niet stilgezeten en schreef mee aan het 13-delige Connie & Clyde. Vandaag, maandag 10 december 2012, starten de opnames in Vilvoorde.

Het verhaal

Deze lichtvoetige dramareeks speelt zich af in en rond het niet-alledaagse relatiebureau “Connie & Clyde”. Zaakvoerster Connie Coninx en haar medewerkers helpen met veel overgave eenzame klanten van ’t straat, terwijl hun persoonlijke liefdesleven deftig mank loopt.

De hoofdcast

De hoofdcast van Connie & Clyde bestaat uit Eva Van Der Gucht, Axel Daeseleire, Nathalie Meskens, Tom Audenaert, Ben Segers, Stefaan Degand en Luk Wyns.

Eva Van Der Gucht -bekend in Vlaanderen van bioscoopfilms als Iedereen beroemd!, Tot Altijd en de tv-serie Oud België- neemt de rol van koppelaarster Connie voor haar rekening. Axel Daeseleire geeft gestalte aan Hans, Connie’s ideale echtgenoot en promopop. Tom Audenaert is Pol, de rechterhand van Connie die de psychologische profielen opmaakt van de klanten. Nathalie Meskens is de bescheiden consulente Tracy, die het hectische leven van haar bazin beter kan bijhouden dan om het even wie. Ben Segers is te zien als Vincent, een mislukte regisseur die in afwachting van die ene aanbieding al jaren de foto’s en videofilmpjes van Connie’s klanten maakt. Stefaan Degand kruipt in de huid van Pascal, de kerel die zich bezig houdt met de clandestiene en verregaande backgroundchecks van de singles die zich aandien bij het relatiebureau. En Luk Wyns is te zien als Hugo, de kleurrijke vader van Connie.

De productie

Connie & Clyde wordt geproduceerd door Caviar, het productiehuis achter o.a. Smoorverliefd, Bo, De Smaak van De Keyser én Clan. De regie is in handen van Guy Goossens, bekend van o.a. Matroesjka’s en Frits & Freddy.

De partners

VTM en Caviar realiseren Connie & Clyde in samenwerking met de stad Vilvoorde.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here