Expeditie Robinson 2012: wie haalt als eerste de finale?

In aflevering 14 van Expeditie Robinson wordt druk nagekaart over de voorbije eilandraad, waarop Gene moest afscheid nemen van zijn maatje Joke en van de gouden immuniteitsmunt. Alle expeditieleden zijn alvast opgelucht dat de munt eindelijk boven water is gekomen.

Op Kador gaat het er tijdens de laatste paar dagen van de expeditie rustig aan toe. Er blijven nu nog 5 expeditieleden over en iedereen is stilaan aan het einde van zijn latijn. Christophe en Fatima bespreken intussen druk de te volgen tactiek. Christophe wil duidelijk zijn openstaande rekening met Fajah nog vereffenen, tot grote ergernis van Fajah.

Veel tijd om te jammeren is er echter niet want Evi verwacht de expeditieleden voor de beruchte balkproef. De twee Robinsons die het langste blijven staan op de balk zijn bovendien als eerste zeker van een plaats in de grote finale. Bovendien mogen ze naar winnaarseiland waar ze in luxueuze omstandigheden kunnen genieten van een vers bereide maaltijd.

Terwijl de eerste twee finalisten naar winnaarseiland trekken, wacht ook de drie achterblijvers een kleine verrassing op Kador. Ze krijgen echter niet veel tijd om te genieten want het is al snel tijd voor een nieuwe eilandraad. Wie valt alsnog af vlak voor de grote finale? En welke rol zullen de immuniteitsmunten spelen?

Expeditie Robinson 2012 op maandag 10 december 2012 om 21.25 bij 2BE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here