Steunbetuiging Richard Nieuwenhuizen grensrechter Almere

Op de facebookpagina zijn op korte tijd meer dan 19000 steunbetuigingen gepost voor Richard Nieuwenhuizen, de 41-jarige grensrechter uit Almere die maandag is overleden aan zijn verwondingen door drie jongens van 15 en 16 jaar. De berichten spreken boekdelen. Woede, frustratie en ongeloof van de Nederlandse bevolking zijn op verschillende facbookpagina’s te lezen.

We pikken een paar reacties uit die echt opvallen…

Henk de Groot schrijft ” Hoe lang moeten we inderdaad nog gebruik gaan maken van het lieveheersbeestje….De zin daarvan? Volgende week is iedereen, buiten de familie en nabestaanden, dit toch helaas al weer vergeten en kunnen we weer wachten op de volgende….Ja sorry maar zo werkt het toch helaas en dit is al te triest voor woorden….Dit landje is zo verschrikkelijk ziek om zelf doodziek van te worden! Heel veel sterkte voor familie en nabestaanden!!”

Frits ter Weele “Het hele elftal is medeschuldig omdat niemand een hand heeft uitgestoken om deze man te helpen, verder moet die A-SOCIALE CLUB opgeheven worden ,ze hebben het recht niet om nog een wedstrijd in competitie verband uit te komen . iedereen daarbij die club is medeschuldig”

Wilma Van D “Deze agressieve idioten worden hoe dan ook veel te licht gestraft. Ze waren al gewaarschuwd, hadden al een boete vanwege geweldplegingen. Ik hoop dat ze gestraft worden volgens het volwassenen strafrecht, ten slotte is dit geen kleine misdaad die ze begaan hebben. Levenslang TBS, ze hebben laten zien dat ze geen gezond verstand bezitten. Mijn medeleven gaat uit naar de familie Nieuwenhuizen en ook naar de scheids en grensrechters, ze zorgen ervoor dat het spel door kan gaan ook al is dat vaak niet zonder gevaar voor hen. Dit moet zwaarder bestraft worden.”

Bezoek deze Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here