Straat stukgereden na opzettelijke wegname van signalisatie

Momenteel worden er in de Wurmstraat (Evergem) betonvakken vernieuwd, tegelijk wordt ook een deel van de riolering hersteld. Op dinsdag 4 december werd vastgesteld dat de signalisatie opzij gezet werd en dat er auto’s over het vers gegoten beton gereden zijn. Het gevolg is dat de vakken nu opnieuw moeten opgebroken en hersteld worden. Het gemeentebestuur vraagt met aandrang aan alle weggebruikers om de signalisatie te laten staan en de wegomlegging te volgen. De aannemer zal klacht neerleggen bij de politie.

De werken in de Wurmstraat zijn gestart op woensdag 26 november en zouden duren tot eind december. Aangezien er nu schade aangericht is, moet de aannemer herbeginnen en zullen de werken nog langer duren. Beton heeft een 2-tal weken nodig om uit te harden, vandaar dat de werkzone gedurende die periode afgesloten blijft. Het is dus niet omdat er niet gewerkt wordt, dat de signalisatie zomaar kan verplaatst worden.

De werkzone bevindt zich in het deel van de Wurmstraat recht over de De Seillelaan. Bij het uitbreken van de betonvakken werd vastgesteld dat er een rioolbuis gebarsten is. De buis moet over de volledige breedte van de weg vervangen worden, waardoor de rijweg dus moet afgesloten worden voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Polenstraat en de Weststraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here