Homo's zetten Kate Ryan op nummer één

Kate Ryan staat met ,,Je t'adore'' op nummer één in de jaarlijkse ,,Homo Top 100'' , dat is een goed teken, het liedje zal zeker aanslaan op Eurosong 2006 want homo's hebben een goede smaak wat betreft disco, dance en ritme, en natuurlijk ook van het Eurovisiesongfestival. Don Johnson de deejay van dienst interviewde de winnares Kate Ryan reeds.

" Gefeliciteerd met je overwinning in Homo Top 100, jaargang 2006. Vanuit het niets op de eerste plaats. Je doet het alweer. Verrast? Verwacht?

"Kate Ryan de winnares (telefonisch vanuit Wenen): "Ik had het helemáál niet verwacht. Superblij ben ik, echt érg tevreden. Ik had al gehoord van Homo Top 100, absoluut, en vind het een hele eer."

De Homo Top 100 wordt samengesteld door The Events en Enig Verschil, twee homovereningingen uit Antwerpen. Ryan aanvaarde onlangs nog het ambassadeurschap van Eurogames 2007, dit is een sportgebeuren voor holebi's dat volgend jaar in Antwerpen plaatsvindt.

Onlangs kwam de media aandraven met het verhaal dat haar vader al achttien jaar een relatie heeft met een man. Ryan: ,,In mijn ogen is het belangrijk dat we allemaal gelijk zijn.'' (www.homotop100.bewww.kateryan.be)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here