Minister-Peeters opent fabriek van Haaltertenaar in Marokko

Aalst (redactie/mas) Minister Peeters , vergezeld van een aantal lokale en Belgische notabelen zal op maandag 3 december zijn economisch promotie tournee in Marokko aanvangen met de opening van de Vlaamse fabriek van Petrotank in Berrechid, omgeving Casablanca.

Dit in het kader van de “ Flanders Investment & Trade “ rondreis samen met een delegatie van Vlaamse industriëlen van Minister President Kris Peeters in Marokko. Er is een tv-ploeg van Belga aanwezig.

Chris D’Hondt uit Haaltert-Kerksken is de CEO van de CGH Group SA.

Na 10 jaar actief te zijn op de Marokkaanse markt en er onmiddellijk marktleider te zijn in de productie van boven- en ondergrondse tanken tussen 5000 en 100.000 Liter, enkelwandig en vooral dubbelwandig, besloten Willy Carpentier, Chris D’Hondt en de NV Flanders Consultancy van de Nederlandse familie Groeneveld om het te klein geworden huurpand achter zich te laten en een geautomatiseerde lijnproductie op te starten in een nieuwe eigen productiehal.

D’Hondt en Carpentier hebben hier veel ervaring in als controlerende aandeelhouders (91%) van de CGH Group, de grootste Europese producent van dit soort tanken met productie unit in Bydgoszcz, Polen en filialen in Denemarken, Zweden, Rusland en Vlaanderen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here