Lingerieshoot tussen ijssculpturen

Vandaag pakt het IJssculpturenfestival in Brugge opnieuw uit met zijn befaamde Ice Shoot van missen en modellen. Vijf jaar geleden gestart door de website Missitems.be en ondertussen uitgegroeid tot één van de meest besproken fotoshoots uit de Belgische modewereld. De bevallige dames uit België en Nederland, keurig in lingerie, trotseren fotosessieslang de vriestemperaturen en dat levert natuurlijk mooie beelden op.
De sympathieke heren van Missitems waren zo vriendelijk om ook dit jaar weer een lingerieshoot te organiseren in de ijskoude omgeving van het Internationaal Sneeuw- en Ijssculpturenfestival in Brugge.

Missitems hoofdredacteur Filip Vanden Berghe: “Missitems viert zijn vijfde verjaardag. Dat zorgt meteen voor een schitterende afsluiter van ons jubileumjaar. Creaties van ontwerper Dirk Vervoort, met als blikvanger de Brugse ex-Miss België Cilou Annys in een heuse Ice Queen Dress, Shallie Abbiusi of Miss Exclusive 2013 in een speciale outfit gebaseerd op de Phoenix uit de ‘Harry Potter’ verhalen… “

Ook organisator van het festival Alexander Deman voegde bijzonder exclusief een Ice Queen uit het verhaal van Lord Of The Rings toe aan de ijzige beeldengalerij, en dit onder het oog van vele tienduizenden bezoekers.

Honderden dames stelden zich kandidaat, maar in totaal zullen 11 modellen poseren gedurende de ijskoude shoot: Cilou Annys (Miss West-Vlaanderen en Miss België 2010), Larissa de Castro (Miss Oost-Vlaanderen en Tweede Eredame Miss België 2011), Desi Dorenbos (Queen Of The Benelux 2012), Shauny Bult (Miss Earth Netherlands 2012), Julie Lahaye (Miss Brussel), Femke Herygers (model en dochter van ex-wereldkampioen Cyclocross Paul Herygers), Maxime Pieters (Miss Style 2012), Amina Serroukh (Miss Global Teen België 2012), Shallie Abbiusi (Miss Exclusive 2013), Ellen Bacquaert en Bo Ackaert (Miss Global Belgium 2013). Laatste twee vertegenwoordigen straks ook ons land op de Miss Global International verkiezingen in Nigeria.

De uitverkoren meisjes nemen plaats voor de lens bij temperaturen onder het vriespunt in lingerie van By Caprice en Lucile. Missitems werkt hiervoor samen met het Belgische lingerieconcern Varuna. De modellen dragen bijhorende kousen van Cazzola Gaetano, en bij een glamoureuze fotoshoot horen de stijlvolle juwelen van Gento Jewels. Befaamde kapper Roel Melis, gekend van de Client, zorgt voor unieke haarkapsels.

Het wordt rillen van plezier voor de bezoekers aan het festival vrijdag, een hartverwarmende bezoek bij winterse temperaturen, rode neuzen en dito wangen gegarandeerd. Maar houd muts en handschoenen in aanslag, de temperatuur in het ijspaleis bedraagt continu -6°C. Warme kledij wordt aanbevolen!

Afspraak vandaag op het IJssculpturenfestival , stationsplein Brugge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here