Provinciale Danswedstrijd in Tolhuis Arena Gent

Gent (redactie/mas) Op zondag 2 december 2012 vindt een grote danswedstrijd plaats in Gent. Jongeren en volwassenen nemen het tegen elkaar op in de Tolhuis Arena.

Dansliga Sportfederatie vzw organiseert i.s.m. de Vlaamse dansclubs jaarlijks verschillende danswedstrijden verspreid over Vlaanderen. In december is het de bekende Gentse dansschool VDRG die de provinciale danswedstrijd in goede banen zal leiden. De wedstrijd vindt plaats in de sfeervolle Tolhuis Arena.

Deze wedstrijd voor jongeren (vanaf 8 jaar) en volwassenen zijn de ideale gelegenheid om hun dansniveau te meten met andere dansers en wedstrijdervaring op te doen. Er is een competitie in een ruim aantal disciplines: Disco, Streetdance, Showdance, Ballroom, Latin en Social-Dance. Er zal solo, duo en in groep gedanst worden, en in verschillende leeftijdscategorieën en niveaus.

Dansschool VDRG heeft de doelstelling met dit mooi initiatief om Oost-Vlaanderen helemaal warm te maken voor dans. Op TV zijn er veel danscompetities te zien waar het niveau erg hoog ligt. Deze provinciale wedstrijd is net laagdrempelig en heeft de bedoeling om beginners en liefhebbers hun eerste stappen te laten dansen in een competitiesfeer. Het biedt ook aan iedereen de mogelijkheid om een danswedstrijd live als toeschouwer mee te maken.

Het belooft een boeiende en gezellige dansdag te worden!

Meer info?
Contactpersoon: Martine Flamen, GSM:  0475/609883

Dansschool VDRG: 
info@vdrg.bewww.vdrg.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here