Auto op slot, dief bedot! Win een pedaalslot

Aalsterse politiewachten met coördinator Joke De Swaef
Aalsterse politiewachten met coördinator Joke De Swaef

Aalst (redactie/mas) B-holding, NMBS, Politie en de gemeenschapswachten zetten zich samen achter een actie tegen diefstal uit auto’s. Op 4 en 6 december delen zij spiegelhangers uit in de stationsbuurt. Wie zo’n spiegelhanger zichtbaar in zijn voertuig ophangt maakt kans op een pedaalslot ter waarde van 87,- EUR.

In de maand december lanceert de stad de preventie-actie ‘auto op slot, dief bedot’. Om zoveel mogelijk autobestuurders bewust te maken voor het gevaar van diefstal uit voertuigen volgt in de stationsbuurt een preventieve actie rond autodiefstal.

Op deze spiegelhanger vind je tips om diefstal te voorkomen. Elke pendelaar die de spiegelhanger zichtbaar in zijn voertuig achterlaat tijdens de maand december maakt kans om een pedaalslot t.w.v. 87,- EUR te winnen. Gemeenschapswachten doorlopen in december de pendelparking en nabijgelegen straten en noteren nummerplaten van voertuigen waarin de spiegelhanger werd opgehangen. Begin januari worden uit alle
deelnemers 5 winnaar verloot. Deze worden persoonlijk verwittigd.

Geen spiegelhanger ontvangen? Parkeer jij je voertuig tijdens de maand december in de stationsbuurt en heb je geen spiegelhanger ontvangen dan kan je er eentje afhalen bij de dienst Preventie of bij de gemeenschapswachten die in de stationsomgeving actief zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here