Entre Amigos viert eindejaar met “Tapas en Wijn”

Aalst (redactie/mas) Op 15 december 2012 organiseert Entre amigos Aalst een “tapas en wijnavond”. “Wie december zegt, denkt aan de feestdagen, waarbij je met familie en vrienden gezellig samenzit.”zegt Adriana Barcenas.

Ver van de naaste familie voelen die feestdagen voor latino’s raar aan. Vooral dàn is de heimwee naar de eigen wortels en cultuur bij velen onder ons het grootst.”, vult Adriana aan.

“Het idee om naar aanleiding van de feesten samen te komen bestaat al lang. Sinds 2009 hebben we een eindejaarsontmoeting. De eerste keren aten we samen de gerechten, die de deelnemers brachten, op. Maar voor tal van onze sympathisanten was het niet altijd even evident om in deze periode iets voor een groep te bereiden. Vandaar dat we daar nu dit jaar van afwijken en dat we als organisatoren zelf lekkere Spaanse en Latijns-Amerikaanse tapas zullen voorzien.”, vervolgt José Gavilán, coördinator van Entre Amigos.

“Naast het eten is gezelligheid een belangrijk ingrediënt van deze ontmoetingen. Vooral de editie van vorig jaar zal onvergetelijk blijven. Toen had het feest een Mexicaans tintje met een heuse piñata voor de kinderen en voor eventjes voelden we ons allen weer in ons thuisland. Het was gewoon fantastisch.”, getuigt Adriana.

“Een sterkte van onze activiteiten is dat wij mensen uit verschillende gemeenschappen bereiken. Om die reden willen wij onze eindejaarsontmoeting telkens een andere invulling geven. Dit jaar willenwe ons feest Spaans inkleden. Hiervoor hebben we de bijzonder getalenteerde Juan Carlos Sampe uitgenodigd om flamenco te brengen. Juan Carlos is in Aalst reeds gekend, want hij is hier al een aantal keren komen optreden.”, verklaart José.

De avond wordt afgesloten op goede muziek van DJ Locomotora en DJ Puma. “Op Ritmo Latino 2012 heeft DJ Puma de grote verwachtingen, die we in hem hadden, waargemaakt. Dankzij hem zat de sfeer er tot de laatste minuut goed in. DJ Locomotora is bij menig Aalstenaars bekend, maar niet als DJ. Zijn opname in het programma wordt in die zin wel een leuke eindejaarsverrassing.”, zegt José.

Het programma:

18u : Deuren open en verwelkoming

20u : Juan Carlos Sampe

22u :  Dj Puma en DJ Locomotora

Zaterdag 15 december 2012 van 18 uur tot 01 uur Ontmoetingshuis De Brug (Hertshage 11-19) in Aalst Deelnameprijs: volwassenen 12 € (2 frisdranken, pilsen of wijnglazen inbegrepen) / kinderen tot 12 jaar 7€ (2 frisdranken inbegrepen).

Inschrijven aanbevolen op :  revista.entreamigos@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here