Kookboekenmarkt in Begijnhof Diest

Aalst (redactie/mas) Een leuk uitje op zondag? Een onbekend stadje ontdekken dat warmte en gezelligheid uitstraalt? Het kan in Diest! Elke eerste zondag is er een tweedehands boekenmarkt, in december speciaal in het thema ‘kookboeken’.

De feestdagen komen er aan, maar u weet nog niet waarmee u uw gasten wil verrassen? En al die nieuwe kookboeken vindt u wat prijzig?

Ontdek dan eens het gezelligste begijnhof van Vlaanderen. Daar vindt u de boeken-die-u-al-zo-lang-zocht-en-nooit-dacht-te-vinden. En komt dat even goed uit: aanstaande zondag focust de maandelijkse boekenmarkt op de KOOKBOEKEN, tweedehands en nieuw! U wandelt langs duizend meter boeken en neemt voor een habbekrats honderd ideeën voor de feesttafel mee.

Zitten de kookideeën in de sjakosj, dan wandelt u de Heilige Geeststraat in, naar nummer 11A. In het gezellige Xaveriushuis wachten u nog de (voordelige) receptenboeken van topkok Felix Alen en… een warme koffie. Eindig daar uw boekenavontuur zoals de Nero van Marc Sleen dat doet: met een grootse WAFELENBAK! Knapperig-zachte geurige wafels, vers van het ijzer, met bloemsuiker, fruit en een ferme toef slagroom.

Zo maakt u van een kille winterse zondag toch nog een feestdag. Zorg dat u erbij bent. Een aanrader van Belg.be.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here