OILSJT: KAARTENVERKOOP PRINSENVERKIEZING START OP 1 DECEMBER

Aalst (redactie/mas) Op zaterdag 12 januari 2013 vindt de verkiezing Prins Carnaval plaats in de Florahallen (Albrechtlaan 78). Dan strijden Peter ‘Den Board’ Van Nuffel en ‘Droeve Steven’ Van Wesemael om de scepter.

Van zaterdag 1 december 2012 vanaf 9 uur tot en met zaterdag 15 december 2012 kan je via aalst.be/prinsenverkiezing (link te vinden op de website van de stad Aalst en op de website van De Werf) maximum 4 tickets per postadres elektronisch reserveren.

De prijs van een ticket bedraagt 5,- EUR.

  • Alle reservaties worden ontegensprekelijk in chronologische volgorde verwerkt.
  • Om misbruiken te voorkomen, wordt bij het invullen van de aanvraag per ticket ook het rijksregisternummer gevraagd (nummer achterzijde identiteitskaart bovenaan links). Een aanvraag van 4 tickets vereist dus 4 verschillende rijksregisternummers.
  • Zodra de reservatie door het systeem aanvaard is, ontvang je automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie.
  • Zodra de beschikbare tickets uitgeput zijn, geldt uiteraard het ‘op is op’-principe.
  • Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden NIET aanvaard.

Betalen van de tickets
Om de betaling en aflevering van de tickets zo vlot en vlug mogelijk te laten verlopen, vragen ze om de tickets persoonlijk te komen betalen aan de balie van De Werf. Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact. Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee na betaling.
Betalen en afhalen van de tickets kan aan de balie van De Werf van maandag 17 december 2012 tot en met woensdag 9 januari 2013, enkel tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf:

– maandag tot vrijdag: van 10 tot 18.45 uur
– zaterdag: van 9 tot 13.45 uur
– gesloten: op zondag en tijdens de kerstvakantie van zondag 23 december 2012 tot en met zaterdag 5 januari 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here