Horizon Directrice Anja De Bundel wordt SP.A-raadslid OCMW

Aalst (redactie/mas) Anja De Bundel stond op 8 op de lijst ‘dankzij’ de problemen met een allochtone kandidate. Met 588 stemmen is ze derde opvolger na Geert Verdoodt en Dirk De Meerleer. SP.A kiest dus op basis van de voorkeursstemmen een vertrouwelinge van Ann Van de Steen. Ook al woont  De Bundel in klein Aalst, ze stak energie in de afdeling Hofstade, waar ook haar schoolcollega Eddy Dierickx actief is. 

“Ik voel mij aangesproken om deel uit te maken van de OCMW-raad omdat zij als opdracht hebben ‘een aantal maatschappelijke dienstverleningen’ te verzekeren. Dat hierbij niet enkel materiële of financiële ondersteuning, maar ook sociale, juridische en psychologische begeleiding voorzien wordt, sluit nauw aan bij de problematieke situaties waarin veel gezinnen zich bevinden en waar ik dagelijks mee te maken heb.” motiveerde ze haar kandidatuur.

Als directeur van een school voor buitengewoon secundair onderwijs komt De Bundel dagelijks in contact met ouders en jongeren die net die hulp nodig hebben om binnen onze digitale maatschappij zelfstandig te kunnen functioneren.

“In het algemeen kan ik samenvatten dat veel van onze ouders en afgestudeerde leerlingen beroep deden, doen of zullen doen, op de dienstverlening van het OCMW. Vandaar dat mijn betrokkenheid tot het takenpakket van de OCWM-raad mij nauw aan het hart ligt en ik via een mandaat mijn steentje zou willen bijdragen.” stond in haar motivatiebrief.

Anja De Bundel kan zich beginnen inwerken in de OCMW-materies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here