nieuwe theatershow Adriaan Van den Hoof in première

Gent (redactie/mas) Op 24 en 25 november gaat Adriaan Van den Hoof in première met het laatste deel van zijn theatertrilogie. Tot april trekt hij rond met zijn derde solovoorstelling Hoogspanning. Maar liefst 56 keer maakt hij de Vlaamse podia onveilig.

Volgens de regels van het spel bestaat een trilogie uit drie delen die samen een al dan niet samenhangend geheel vormen. Waar Adriaan Van den Hoof bij ‘Achterklap’ (2008) en ‘Doortocht’ (2010) nog handig gebruik maakte van zijn achteruitkijkspiegel, kijkt hij nu onvervaard door de voorruit de toekomst tegemoet. Met de handen losjes op het stuur fantaseert hij over nog te ontdekken melkwegstelsels, bevolkt door wulpse maar venijnige amazones.

GAAT DE WERELD BLIJVEN BESTAAN ZOALS WE DIE NU KENNEN OF KOMT ALLES ZO ONDER HOOGSPANNING TE STAAN DAT EEN IMPLOSIE ONVERMIJDELIJK WORDT?

Met het enthousiasme van de zalm die onvermoeibaar stroomopwaarts naar zijn geboorteplek zwemt en de zelfrelativering van een gecastreerde dekstier, hanteert Adriaan als geen ander de gave van het woord.

THEATERTOURNEE
Alle speeldata en locaties vind je op www.adriaanvandenhoof.be. En voor zij die de eerste delen gemist hebben, have no fear! De vorige shows ‘Achterklap’ en ‘Doortocht’ zijn uit op dvd en kunnen nog steeds besteld worden via www.adriaanvandenhoof.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here