AMERIKAANSE ROCKLEGENDE STEVE WYNN OP TOURNEE IN DEINZE

Update: When you smile afgelast!

De voorstelling When you smile door Piv Huvluv en Steve Wynn van zondag 2 december om 18 uur in de Rekkelinge in Deinze wordt afgelast.
Steve Wynn is halsoverkop teruggekeerd naar Amerika om zijn vader bij te staan op zijn sterfbed.

vtbKultuur Deinze probeert tijdens het jaar 2013 een nieuwe datum vast te prikken.

Wie kaarten betaalde via overschrijving, krijgt het bedrag terugbetaald op de bankrekening.
Wie kaarten cash aankocht kan het bedrag terugkrijgen in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, 9800 Deinze, tel. 09 386 65 00.

vtbKultuur Deinze, Peter Lafosse, 0496 80 87 47.

Gent (redactie/mas) Piv Huvluv, muziekfreak sinds mensenheugenis, trok zijn stoute schoenen aan en stapte resoluut op Steve Wynn af , één van zijn favoriete singersongwriters en ex-frontman van de legendarische Amerikaanse gitaarband The Dream Syndicate dat met een mengeling van roots, gitaarrock en psychedelica aan de wieg stond van de alternatieve rock.

When you smile is een unieke joint venture tussen rock en comedy, een verrassende theatercocktail waarin de songs van Steve Wynn in een intieme setting vloeiend aan elkaar geregen worden met de maffe en ontwapenende comedy van Piv Huvluv.

PIV HUVLUV is één van de meest authentieke comedians en één van de pioniers die het genre stand-up lanceerde en tot een begrip maakte in Vlaanderen. Piv houdt van Deinze en Deinze houdt van Piv!

STEVE WYNN heeft nog niks ingeboet van zijn gretigheid. Met zijn energieke rocksound houdt hij ervan zichzelf als artiest te blijven verrassen met originele zijsprongen in zowel nevenprojecten (vorig seizoen met Chris Cavacas van Green on Red of deze zomer nog met Peter Buck vanREM) als solowerk. Een grote meneer!

Zondag 2 december 2012 – 18 uur – deuren open om 17 uur

Buurtcentrum De Rekkelinge, D. Delcroixlaan 1a, 9800 Deinze

Toegangskaarten – 15 euro in VVK – 20 euro ADD

Voorverkoop in Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel.  09 386 65 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here