Waarom Frank Slaets en Véronique De Kock uit elkaar?

Veronique De Kock en Frank Slaets gaan uit elkaar, dit staat te lezen in een mededeling van The Entertainment Group, het managementbureau van Véronique De Kock. Volgens de mededeling komt dat na een lange en moeilijke periode waarin beide betrokkenen moeite noch tijd hebben gespaard om de onverzoenbare verschillen op te lossen, De Kock en Slaets besloten hebben toch een einde te maken aan hun vijfjarige relatie.

Uit wederzijds respect verkiezen beiden om geen commentaar te geven op de breuk. De Antwerpse zakenman en de gewezen miss België gaan zich ten volle inzetten om een goede verstandhouding te behouden, in de eerste plaats voor hun zoon Sébastien en voor Frank junior, de zoon van Frank Slaets, luidt het.

Waarschijnlijk is het allemaal teveel geworden voor het koppel. Als we de geruchten in kranten en google mogen geloven waren het wel woelige jaren voor het duo. Zo is volgens VTM onlangs een Witwasproces gestart tegen Frank Slaets waarin Frank wordt beschuldigd van schriftvervalsing en witwaspraktijken. De inzet: een villa van één miljoen euro die volgens het gerecht met misdaadgeld is aangekocht. (Bron VTM).

Google geeft nog meer geheimen prijs met de zoekterm "Veronique De Kock en Frank Slaets" .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here