Uitgelekte naaktfoto van Bridget Maasland, Playboy naar de rechter

Sinds afgelopen weekend heeft een uitgelekte naaktfoto van Bridget Maasland stof doen opwaaien bij Playboy. De volledige reportage van Bridget ligt pas vanaf 20 april in de winkels maar hier en daar is reeds al een foto op internet te zien van Bridget Maasland. Playboy zegt dat ze naar de rechter stappen als de uitgelekte foto niet van het internet verdwijnen.

We hebben vernomen dat de 31-jarige presentatrice 150 duizend euro krijgt voor de reportage die vorige maand genomen is in Brazilië. Bridget gaat het geld schenken aan de Dutchypuppy Foundation dat ze met de naaktfoto's verdient . Deze stichting zet zich in om wereldwijd hondenleed te bestrijden.

Volgens de zegsman is het nog niet duidelijk hoe de foto's op internet geraakten maar "Mensen maken er een sport van om dit voor elkaar te krijgen. Hier actie tegen ondernemen is dweilen met de kraan open".

Playboy denkt het lek vlug te vinden want er zijn weinig partijen die nu al beschikken over de foto's. Te denken valt aan de uitgeverij en de drukker.

Wij denken dat de kraan op hun site ook wat open staat (www.playboy.nl/images/)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here