Kapittel Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs benoemt nieuwe leden

Gent (redactie/mas) Gisteren had het 22ste Kapittel van de Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs plaats. De Orde introniseerde verschillende persoonlijkheden en ambassadeurs voor hun bijzondere verdiensten in het erkennen en promoten van de Oost-Vlaamse graanjenever.

Ondermeer Minister Freya Van den Bossche, professor Guido Van Huylenbroeck,  professor  Koen Dewettinck,  professor  Xavier Gellynck, Benoît Anthonis, van de FOD Economie, Kmo, Middenstand en Energie inspecteur-directeur Gent, Vlaamse schlagerzanger  David Vandyck,  Brecht Carels, adjunct-directeur Economische Raad voor Oost-Vlaanderen, de  Oost-Vlaamse bellemannen en de bevriende confrérieën.

Alleen Freya Van den Bossche was de grote afwezige op het evenement.  Verscheidene horeca- en speciaalzaken die minstens drie verschillende O’de Flander jenevers op hun kaart zetten, ontvingen een plaket “O’de Flander ambassadeur” en een getuigschrift. Dat waren Sandton Grand Hotel Reylof, Gent, Restaurant De Engel, Ichtegem, Salons Caipirinha, Merelbeke Den Duyventooren, Bellem-Aalter en de wijnhoek bvba, Mariakerke.

Heel veel van de  reeds eerder geïntroniseerde personen (ondertussen een groep van 271 personen), alle deelnemers aan de cursus Jeneverkenner en de bevriende gastronomische confrerieën woonden het kapittel bij.

De Hotelschool Gent wist traditiegetrouw de afsluitende receptie perfect uit te voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here