Aalst: Geen carnavalstoet op stationsplein en esplanade

foto wikipedia
foto wikipedia

Aalst (redactie/mas) Met de werken om en rond het statieplein zal er in 2013 geen carnavalstoet passeren op het statieplein en esplanade. De stoet zal opnieuw de Sint Annabrug links laten en via Zwartehoekbrug en Denderstraat rechtstreeks naar de Dirk Martensstraat trekken.

“Vandaag van de diensten officieel vernomen dat het Statieplein niet bruikbaar is voor komende carnaval. Naast de ellende voor de bewoners, caf√©bazen en bezoekers van de stationsbuurt nu dus ook miserie voor de carnavalisten. Dat belooft een discussie te worden maandag op het College van Burgemeester en Schepenen.” laat uittredend burgmeester Ilse Uyttersprot weten.

Ook sp.a schepen van Openbare Werken ga al een reactie: “Morgenvroeg is er overleg met de betrokken diensten en De Lijn teneinde een regeling te treffen, rekening houdend met de werken aan het Stationsplein. We zoeken naar een oplossing. Ik hou jullie verder op de hoogte…”

In carnaval- en gemeenteraadsmiddens is men reeds volop contacten aan het leggen om toch een doortocht aan het station en esplanade mogelijk te maken.  Belg.be houdt u verder op de hoogte.

 

1 REACTIE

  1. Daar er al een gedeelte van het stationsplein heraangelegd is, kan men perfect tegemoet komen aan de nood van heraanleg en vernieuwing alsook de wil van de bevolking. Dan mag de politiek niet twijfelen me dunkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here