Nu zaterdag Humorfestival DeinzeLacht

Nu zaterdag is er de eerste voorstelling van de zevende editie “Humorfestival DeinzeLacht” met niemand minder dan Gogol & Mäx.

Humor in concert – Gogol & Mäx, een Duits duo van topklasse dat een onuitputtelijk repertoire van crazy gags combineert met artistieke en muzikale perfectie.

Maestro Gogol, de klassiek geschoolde pianist met de nauwkeurige scheiding in het haar en Mäx, zijn langharige en geniale anarschistische tegenpartij zijn briljante komieken, meesterlijke acrobaten en uitstekende muzikanten. Als meer dan 15 jaar reizen ze de wereld rond om het publiek in vervoering te brengen.

Ze nemen het publiek mee naar de intimiteit van hun eigen huiskamer waar we het duo op een verbluffende manier zien stoeien met bestaande, niet-bestaande en ter plekke gefabriceerde instrumenten.

De heren laten jong en oud zowel verbazen als schaterlachen met een verbluffende aaneenschakeling van muzikale en visuele fratsen, slapstick en vooral veel muziek: van Vivaldi, Bach en Chopin tot boogie woogie, jazz en flamenco.

Gogol & Mäx bespelen méér dan 40 instrumenten: van de reguliere instrumenten tot ’s werelds enige glasxylofoon en nog veel meer!

Dus voor humor en muziek moet je dit weekend in Deinze zijn.

Zaterdag 17 november om 20.30 uur in Zaal Palace, Markt 32, Deinze.

Er zijn nog tickets beschikbaar aan 15 euro via het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here