Zangeres Larry te gast bij Deckers & Ornelis

Traditiegetrouw sluiten 'Deckers & Ornelis' – de populaire Q-deejays – hun week af met een muzikale gast in de 'Q-Music Jukebox'. Morgenvroeg zal de Belgische pop/jazz zangeres 'Larry' te gast zijn bij D&O. Larry gaf vorige week vrijdag nog een opmerkelijk uitverkocht concert in de Brusselse AB Club. Haar nummers 'Smile' en 'The best of me' zijn net als haar debuutcd 'Just call me Larry' absolute voltreffers.

Voor Larry zijn het momenteel bijzonder drukke dagen. Van dinsdag tot en met deze avond zat Larry in Nederland voor de promotie van haar single 'The best of me' en haar album 'Just call me Larry'. "We hebben de voorbije dagen in Nederland bijna 2000 kilometer gereden. Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht….overal hebben we gezeten om promotie te maken. Vooral regionale radiostations en tv-programma's op regionale televisie hebben we bezocht. Ik was samen met mijn gitarist Greg in Nederland en we hebben veel live kunnen en mogen spelen.

De reacties waren super tof! Echtwaar, Nederlanders zijn bijzonder sympathieke en gastvrije mensen. Ze hebben mij opnieuw gevraagd om op 18 mei terug voor een dagje naar Nederland te komen en dat doe ik met plezier" aldus Larry. Op 20 mei is Larry de 'headliner' tijdens de Brusselse Jazz Marathon op Sint Cathérine plein. 'I Am' is trouwens de nieuwe single die deze week promotioneel uitkomt op de radio. Meer Larry kan je vinden via www.larry.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here