Aalst: Dylan Casaer schepen naast Van De Steen, als…

Aalst (redactie/mas) Als de Algemene Vergadering van sp.a-Aalst het voorstel van het partijbestuur van maandag 12 november volgt, wordt Dylan Casaer de sp.a schepen naast Ann Van de Steen. Dit ondanks zijn groot stemmenverlies. Daisy Van Gheit mag op een gedreven manier nog eens zes jaar het ASZiekenhuis leiden.

Sam Van de Putte, die met meer dan 500 voorkeurstemmen steeg op de sp.a-ladder,  zag af van zijn kandidatuur. Hij blijft consequent na zijn neen tegen deelname aan de coalitie en zal waakzaam bekijken ‘hoe we samen onze waarden, idealen en partijprogramma verdedigen. Daar wil ik mee over waken.’ aldus Sam Van de Putte.

Met Ann Van de Steen en Casaer Dylan krijgt burgemeester-elect D’Haese twee schepenen die zes jaar ervaring hebben opgedaan op hetzelfde departement. Al zal er nu wel een daadwerkelijk personeelsbeleid dienen gevoerd te worden.

Op 22 november geeft de AV van sp.a haar zegen. Maar gezien het voorstel van het patijbetuur, zal er daar geen rood licht zijn, maar groen licht. Moet kunnen bij de sp.a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here