Laura Lynn opnieuw op 1 met ARRIVEDERCI HANS

Het gaat bijzonder goed met schlagerkoningin 'Laura Lynn'. Twee weken geleden heeft ze in Dancing Fabiola haar nieuwe single 'Arrivederci Hans' voorgesteld. Het nummer is de voorbode van het nieuwe album dat op donderdag 10 mei zal worden voorgesteld en op vrijdag 11 mei (het weekend voor moederdag) in de winkels zal liggen.

Met meer dan 80.000 verkochte exemplaren was 'Dromen', het debuutalbum van Laura Lynn, het best verkochte Nederlandstalige album van het voorbije jaar. De single 'Je hebt me 1000 maal belogen' ging meer dan 17.000 keer over de toonbank en stond wekenlang op nummer # 1 in de Vlaamse Top 10.

Na een doortocht in Nederland en een voorbereid Zuid-Afrikaans offensief is Laura Lynn opnieuw dominant aanwezig in de hitparade dankzij de meezinger 'Arrivederci Hans'.

Laura Lynn dook in de muziekgeschiedenis en kwam terecht bij de Italiaanse zangeres Rita Pavone. Zij scoorde in de jaren zestig een grote hit in Duitsland (!!) met de single 'Arrivederci Hans'. De Belgische songwriter Jo De Clercq alias Dennis Peirs schreef een Nederlandstalige tekst op het nummer.

Deze week gaat de single naar # 7 in de Ultratop 50 en naar nummer # 1 in de 'Vlaamse Top 10'. Na 'Je hebt me 1000 maal belogen' is dit de tweede nummer één voor Laura Lynn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here