Aalst de stad van waarzeggers en helderzienden !!

Op zondag 23 april (11-19 uur) heeft er in de Stedelijke Basisschool "De Duizendpootjes", gelegen aan de Binnenstraat 157 te AALST opnieuw een Paranormale Beurs plaats. De organisatoren lieten deze keer geen inspanning ongemoeid om ter gelegenheid van deze manifestatie het kruim van de Vlaamse en Nederlandse helderzienden, spiritisten, heksen, pendelaars, kaartleggers en astrologen naar Aalst te halen. Heel wat grote namen zegden dan ook al hun medewerking toe. Bassisschool "De Duizendpootjes" wordt op 23 april weer helemaal omgetoverd tot één grote "orakeltempel"!

"Rondom het paranormale hangt er nog steeds een taboe-sfeertje, zegt organisator Ludo Legein, "alles op deze beurs is er dan ook voornamelijk op gericht om deze zaken beter toegankelijk te maken voor het grote publiek. Het paranormale reikt immers veel verder dan de horoscopen die men o.m.wekelijks in de tijdschriften en kranten aantreft. Op een paranormale beurs kan je ondermeer persoonlijk kennismaken met helderzienden, pendelaars en kaartleggers en dat geeft een veel beter contact"

Om het voor de bezoekers nog aantrekkelijker te maken zijn er tal van lezingen en demonstraties voorzien. Zo is er een optreden voorzien van de bekende lichtwerkster Irena LEAVENS met een demonstratie " boodschappen van Gene Zijde", het Antwerpse trance-medium Chrisje BRESSINCK, beter bekend als de "Vlaamse Jomanda" geeft er een healing sessie. Vooral ook niet te missen is de demonstratie helderziendheid door Mevr. ELILIES uit Lede en de bloemenséance door Mevrouw Reine DENOËL uit Gent.

Klap op de vuurpijl uiteindelijk is het optreden met helderziende waarnemingen van Tarkild DELAERE , beter bekend van de VT4 televisie-reeks "Moord en Mysterie" .

Verder kunnen de bezoekers ook nog kennismaken met tal van alternatieve producten, lectuur en geschenken. Voor de ingewijden is deze beurs een 'must', voor de nieuwsgierigen vormt het een ware openbaring !!

De Paranormale Beurs heeft plaats op zondag 23 april (11-19 uur) in Stedelijke Basisschool "DE DUIZENDPOOTJES", Binnenstraat 157 te AALST.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here