Sterren op de Dansvloer: De bekende dansers zetten hun eerste passen

Vandaag is het zover. Dan breekt voor de dansers en hun professionele danspartners hét moment aan waar ze wekenlang naartoe hebben geleefd: de eerste liveshow van Sterren op de Dansvloer. Hoewel deze week nog niemand de wedstrijd moet verlaten, staan de zenuwen strak gespannen bij de bekende gezichten. Ze moeten de juryleden namelijk weten te imponeren met een klassieke Engelse Wals en een opzwepende chachacha.

Geen betere manier om het weekend in te zetten dan met een warme liveshow, de tonen van latin- en ballroommuziek en een hoog glitter en glamour-gehalte. Nu de danskoppels, de juryleden en de presentatoren bekend zijn, kunnen de liveshows van het nieuwe seizoen Sterren op de Dansvloer van start gaan.

Tien danskoppels staan te trappelen om de sterren van de hemel te dansen. Op vrijdag 9 november 2012 wordt de adrenaline van Hannelore Knuts, Eline De Munck, Erika Van Tielen, Kevin Van der Perren, Showbizz Bart, Lucas Van den Eynde, Tom Coninx, Rani De Coninck, Vincent Banić en Linda Mertens naar het hoogste niveau gepompt tijdens de allereerste liveshow van Sterren op de Dansvloer. Voor de dansers en hun professionele danspartners hét moment waar ze wekenlang naartoe hebben geleefd.

Gelukkig hoeven ze zich nog niet meteen té zenuwachtig te maken. In de eerste liveshow hoeft namelijk nog niemand de dansvloer definitief te verlaten. Maar dat ze stevig uit hun pijp zullen moeten komen om juryleden Ronny Daelemens, Davy Brocatus, Dina Tersago en Euvgenia Parakhina te verbluffen met hun danstalent, valt niet te betwisten. Dat doen ze in liveshow 1 met een stijlvolle Engelse Wals en een sexy chachacha.

Kevin Van der Perren, Vincent Banić, Rani De Coninck, Eline De Munck en Linda Mertens hebben de voorbije weken vooral met de heupen mogen zwieren, want zij wagen zich vrijdag aan een zuiderse chachacha. Kevin en zijn danspartner Charissa maken er een feest van met Get The Party Started van Pink, terwijl Vincent en Vanessa hetzelfde doen op het ritme van Moves Like Jagger van Maroon 5 ft. Christina Aguilera. Rani en haar danspartner Jeroen dansen op de tonen van Sway van The Pussycat Dolls, Eline en Arman chachacha’en op Katy Perry’s California Gurls. Linda en Aerjen hopen te overtuigen op Euphoria van Eurovisiesongfestival-winnares Loreen.

Het opzwepende ritme van de chachacha staat in groot contrast met de klassieke Engelse Wals die Tom Coninx, Lucas Van den Eynde, Showbizz Bart, Hannelore Knuts en Erika Van Tielen onder de knie proberen te krijgen. Tom danst met zijn danspartner Olga op de plakker If You Don’t Know Me By Know van Simply Red, Lucas en Leila willen de jury inpakken op de muziek van Andy Williams’ Moon River. Bart en Monique geven alles op If I Ain’t Got You van Alicia Keys, terwijl Hannelore en Markus dansen op Elvis Presley’s Are You Lonesome Tonight. Erika en Kris brengen hun Engelse Wals op het ritme van Run To You van Whitney Houston.

Wie kan de zenuwen onder controle houden? Wie zet zijn beste beentje voor? En wie tovert de hoogste score op de bordjes van de jury? Dat zie je vanaf vrijdag 9 november 2012 in een nieuw seizoen Sterren op de Dansvloer op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here